HEADER LOGO

penatnya aku hari nie.....hampir separuh hari aku edit blog ku yang sedrhana ini...Apa pandangan korang...Adakah ok atau kurang ok..hehehe....Nie semua aku belajar sendir dan dibantu oleh seorang pak cik aku...Wib site dia http://boonto.blogspot.com..Dia nie kira tereer la juagak...hehehehe

Akhir-akhir nie,ramai orang yang menyuruh aku buat header....penat aku..!hehehehe..nie contoh header yang aku buat....

..

korang rasa aku ada bakat ke......hehehehehe..gurau saja...emm...Aku harap kamu semua puas hati dengan apa yang aku post kan nie...ok,nak sahur dulu..
(orang sabah sahur awal)...hehehehehe...Yummy...Assalamualaikum..

7 kritik:

Kejora Yg Malap said...

cantik..yg penting aku masih boleh bagi makan ikan kamu..hehe

~0~ said...

lawa
ade bakat....hahahha...

ZeM said...

tank you

»Tä§häbellä« said...

Memula studi wat blog ni memanglah banyak cabarannya hihihi tp lelama terrorrlah tu..yg penting rajin bertanya pada yang lebih pro..kata owang malu bertanya sesat jalan...apapun nampak dah ok blog kamu ni..:)

ZeM said...

thank you tashabella...

farah aminuddin said...

not bad
well done :)

PeJuAnG HiDup said...

pacimu msti c jerry kan?

 
©2009 THE BUUNTU | tempat lepak orang 15 tahun ke atas | by C Z e m