Camera DSLR hobi atau sebaliknya....

Assalamualaikum w.b.t. kepada semua rakan blogger...
kamu semua bai pa kabar ? Aku disini baik2x saja cuma ada luka sikit2x la lepas berusaha melawan geng askar main futsal.Line tenet di daerah ku ni pun kadang2x ok dan kadang2x mengeramkan.Disebalik tabir itu,Setelah aku duduk pikir2x apa benda yang ingin ku post dan timbul la satu idea tentang keistimewaan camera DSLR bai yang cukup banyak faedahnya.Mau tau apa faedahnya?.Di zaman Facebook ini,Camera DSLR bukan sekadar hobi.Ia juga bukan sekadar hobi camera ini boleh dijadikan sumber rezeki bai.Contohnya photograher2x mengambil gambar perkahwinan, parti hari jadi, percutian dan sebagainya.Camera DSLR sangat berbeza keunikan dan ke'sharphan' nya berbanding dengan camera yang lain.Kualitinya amat berbeza sekali..



nie contoh camera DSLR nikon yang terbaru D 3100 dengan lens nya.Kesemua ini boleh mencecah berpuluhan ribu ..bai..pa lagi..kumpul duitla....Mari kita menggunakan camera dslr ini yang dapat berikan banyak maanfaat ya kepada kita..ceehh(macam ayat karangan rasmi).Aku suda mencubanya kamu bai,bila lagi?..


lagi satu...kwn2x yang ada gambar yg menggunakan dslr camera nak share komen jak d blog nie.

13 kritik:

miserablefairy96 said...

nice post.. :P

ZeM said...

tq>;XD

miserablefairy96 said...

btw.. ku baru publish post baru.. klaw sudi bacalah..

humblemOdest said...

argh !! tergode tengok D3100 tuh . .
berkobar-kobar rasenyer nak beli bende alah tuh . .
kalau ade info lg pasal DSLR nih bagi tahu yerr

ZeM said...

okok..haha...mana mau..canon pun ok gak..:xD

humblemOdest said...

canon pon bole !

ZeM said...

hehe.ok..nanti ssaya post baru..ahaha

Sery Suryani said...

suami mne bleh nk paw isteri..
ala..
sy muda ag la..
lmbt ag kowt nk kawen..
bru sem 1 jew stdy..
huk3..

amza said...

semat2 . haha
.kaw pnya ka to zem .??
. haha .

ZeM said...

haha..kalau aku punya ak x skul..kerja suda ak.hahaha

ZeM said...

haha..ea..bole la suami paw isteri..kan hidup dalam satu keluarga.hahaha

LaDY YeLLow said...

best gak lau dpt dslr d3100 ni hahah...tergoda..lau ambik gmbr mesti comel punyer..hehhehe

ZeM said...

yo lah..haha..harga skunk 1800 ..

 
©2009 THE BUUNTU | tempat lepak orang 15 tahun ke atas | by C Z e m