Mozilla Firefox vs Google chorme

Sepandai-pandai tupai melompat tak masuk olimpik jugak..hehe..Apa kabar semua rakan2x tidak kira yang aktif berblogging dan juga kepada rakan2x yang pasif berblogging.Ok,bagaimana dengan entry lepas yang aku post kepada kamu bai..Pasal camera dslr yang semakin "popular" dikatakan dan digunakan.So, jom kumpul duit.hehe..Seperti tidak ku sedari,keHidupan baru ku di bandar adalah lebih sukar berbanding hidup di kampung.Aku baru saja bai 6 bulan berada di rumah baru ku ini.

Entry Buuntu kali ini ingin membuat perbandingan antara sofeware Mozilla F. dan G. chorme.Kebanyakan rakyat Malaysia menggunakan Mozilla F berbanding dengan G. Chorme.Tetapi,bagiku,setelah mengunakan G.Chorme dan Mozilla,G. chorme aku rasa better la.(bukan nak promote G.chorme)Ini perasaan tulus dari hatiku la.Kamu bai,kamu rasa mana lebih bagus.G.chrome ka atau Mozilla lebih baik.?itu masalah kamu la..aku tetap sokong G.chorme kerana ia sungguh mudah dan laju apabila membuka sesuatu web.. Akan tetapi,Mozilla pun apa kurangnya ok jugak tetapi bagiku G.chorme la lebih baik atau kata erti yang lain menang!hehe.bukan mempromosi.hehe..jadi Apa komen anda..atau apa yang anda akan pilih.Mozilla atau Google Chorme?


Ini merupakan contoh page Mozilla dan G.chorme.Yang manakah lebih baik dan Cantek?.So tunggu apa lagi..pilih la.!!hehe

26 kritik:

Anonymous said...

gua pilih g.crme laaa

ZeM said...

bagus..haha

iena farina said...

rasanyer En Google Chrome yg ter baguih lor... :) sbbnyer blh kesan MALWARE... hehehe

Shyima said...

testing 1,2,3.
g.chrome ar laju..x nmpk serabut..kemas jer...

ZeM said...

iena..ya..memang mr google c. menang..:xD

ZeM said...

shima:..

google.c x serabut..memang kemas..:xD

cacing said...

asanya mozilla lagi best.. laju dia downloading page, tapi dia ni kurang sensetip =)

ZeM said...

owh..asanya plak G.c la more better...

tp,mozilla ok gak

Abu Luqman said...

makasih... g. crome..ok boleh trak Malware..manakala...Firefox..gambar clear..dan ok d kala tnet down..tnet laju ..gua pakai g .crome

ZeM said...

ya..keimpulan g.c menang kan ..hehe

**kopoklekor** said...

mozilla buat laptop ak hang je tahu ark!!tension..

lau crome orait jek pakai..xdde pon hang

ZeM said...

haha..betol2x..tau tia apa..hahaha

myssmie said...

VOTE G.C! hhaa..

azimah azizud-din said...

erm..sikalang still gune mozilla tp kdg2 gune chrome cm besh jgk..heee~

miserablefairy96 said...

google chrome best..

ZeM said...

haha..bagus2..memang goolgle chore best..laju bah..huuu

♥ nur ♥ said...

nur pilih g.chrome..
better than mozilla.chrome cpat loading.lajuuu...hehe. =)

ZeM said...

ya..betul nur..saya pun pakai chorem

miserablefairy96 said...

ya.. google chrome mmg laju bah.. hehe..

ZeM said...

ya misfairy..u guna google c ka

miserablefairy96 said...

ya.. ku guna google chrome.. hehe..

Munah said...

We all know the winner :D

ZeM said...

hehe..yes..nice one

yana said...

g.c la sbb die lg laju dr m.f..
heee~

ZeM said...

ea lorh:D

Anonymous said...

i choose chrome!!!and im using it.

 
©2009 THE BUUNTU | tempat lepak orang 15 tahun ke atas | by C Z e m